MAATWERK

Maatwerk staat bij ons werk centraal. Hier leggen wij u graag uit wat dit zoal inhoudt.

Wat is Maatwerk?

Maatwerk is onze unieke tak van persoonlijke verkoop. Het pak, broek of shirt wordt volledig op maat gemaakt, waarbij je een ruime keuze hebt in de beste Italiaanse stoffen. Het bijzondere van een maatpak bij Ronald Hazendonk is dat er rekening gehouden wordt met de houdingsmaten. Denk daarbij o.a. aan de rug stand, de schouderhoogte en de bekken stand. Hierdoor zit het pak uiteindelijk perfect. Naast de buitenkant van het pak is de binnenkant essentieel. Denk daarbij aan een full canvas pak, een half canvaspak of een volledig handgemaakt pak. Een full-canvas pak is een pak waarbij het binnenwerk bestaat uit een laag paardenhaar canvas onder de buitenste wollen laag. Full-canvas behoudt de vorm van het pak en voorkomt verzakking. Een kwalitatieve fundering dus. Een half-canvas pak is een pak waarbij het canvas in het bovenste gedeelte van het jasje, borst en revers is genaaid, en het onderste gedeelte van het jasje geplakt is. Een confectiepak daarentegen is altijd volledig geplakt.

Young Professionals

Voor de stagiair, als beginnende professional wil je er vlot, uniek en goed verzorgd uitzien. Daarbij is het draagcomfort van essentieel belang. Dit kan gecreëerd worden door maatwerk. Door de ruime keuze in stoffen kan er een prachtig pak, broek, vestje, overhemd of zelfs een jeans op maat gemaakt worden. Maak hiervoor een afspraak met Ronald Hazendonk.

  • Vlotte vertoning
  • Hoog draagcomfort

Trouwerijen

Ga je trouwen en wil je hiervoor een uniek pak, dan is een maatwerkpak de beste optie. Maak een keuze uit een 2- of 3 delig pak, een prachtige stof of voering, afgestemd op de bruidsjurk. Tevens kan het pak verder gepersonaliseerd worden door bv de initialen, knoopsoorten enz.

  • Initialen geborduurd
  • Ontelbare combinaties

Business

In de zakelijke branches wil je er nog steeds correct en uniek bijlopen. Daarvoor is een maatwerk een perfecte oplossing. Door het dragen van een maartwerkpak, afgestemd op het bedrijf, geef je het imago van je bedrijf weer. Maatwerk kan ook ingezet worden om een heel team op een zelfde wijze te kleden passend bij de uitstraling van het bedrijf.

Wij gebruiken cookies om je de beste ervaring te geven.